Appelstrudel van bladerdeeg, geportioneerd en afgebakken.de bevroren appelstrudel bij 180°C gedurende 15 minuten afbakken.Ontdooid zijn er maar 5 minuten afbakken nodig.
Appelstrudel van bladerdeeg, geportioneerd en afgebakken.de bevroren appelstrudel bij 180°C gedurende 15 minuten afbakken.Ontdooid zijn er maar 5 minuten afbakken nodig.
Spinazie/Ricotta strudel met origineel strudeldeeg, geportioneerd en voorgebakken. Bij voorverwarmde oven in diepgevroren toestand 25 minuten afbakken. Zonder geharde vetten.
Quinoa Boerenkool Strudel met origineel strudeldeeg, geportioneerd en voorgebakken. Bij een voorverwarmde oven van 140°C 25 minuten afbakken. Zonder geharde vetten.
Skyr/Bosbessen Strudel met origineel strudeldeeg, geportioneerd en voorgebakken. Bij een voorverwarmde oven van 140°C 25 minuten afbakken. Zonder geharde vetten.